Post by carrtennirasis on Feb 9, 2022 16:55:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cops N Robbers:Pixel Craft Gun ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cops N Robbers:Pixel Craft Gun IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ אסימוני פריצה ▞▞▞
▞▞▞ Cops N Robbers:Pixel Craft Gun 2022 version ▞▞▞
המשחק הזה הוא לא משחק אחד בעולם הזה, במשחק הזה אתה יכול ליצור או להצטרף לכל צוות ותוכל גם להכיר חברים
המשחק הכי טוב. פשוט הוסף כלי נשק SS בחנות
כל כך כיף אבל הגרפים הם קצת שבוע
האקרים לא כל כך טובים במשחק
אי נוחות יצרתי קשר בגלל אותן הטבות
המשחק הזה הוא פשוט מספר חולה של פרסומות, אלוהים אדירים, ומשחקי קריסה הם משחקי פרסומות איזה משחק זבל כל פעם אחרי משחק אתה יכול לקבל המון פרסומות אם אתה לא אוהב פרסומות בבקשה אל תוריד את זה זה רק כאב ראש🤦 🏻♂️
המשחק הזה הוא משחק ארגז החול הטוב והסופר אקשן אי פעם!!!!!!!! ויש לי חבר שקוראים לו גאטן במשחק הזה, הוא אף פעם לא משחק מאצ'ים הוא רק משחק במצב שלום או מחבואים, הוא כזה נוב.
אוקיי אז, אני רוצה לשחק וזה אומר "הרשת לא מספקת אז היו סבלניים" ולא זה לא הרשת שלי, אני משתמש בנתונים ללא הגבלה והשירות שלי בסדר, האם אני צריך wifi כדי לשחק??
עדכון עולה כל כך הרבה שטח זיכרון שאני מתחיל להימאס ממנו. תקן את שטח העדכון הארור שלך. כל עדכון הוא 100+MB, כלומר, מי בכלל מעדכן 100+MB כל חודש?! כל כך לא הוגן.. קנה קצת מקום אחסון עבור השחקנים שלך או שאנחנו עוזבים את המשחק הישן והמחורבן שלך. המודים שלך רפויים, תסתכל בחדרים, יש טונות של מקומות לא הולמים, ואתה לא עושה שום דבר בקשר לזה, תחזיר לי את כפתור הדיווח שלי.
זה כל כך כיף כי אתה יכול לשחק עם חברים ולבחור את העור שלך, אתה צריך הרבה מטבעות כדי לקבל את הסקין שלך.
אוהב את המשחק אבל זה לא מסביר שהרבה ודקדוק די מבאס אני מתכוון לחיות הוא מנצח ותפסיק לעדכן 4 כוכבים לא 5 זה לוקח לנצח עומס ועונה שאתה יכול להתאים עם מקצוענים. צריך להיות מצב לא מקוון.
המשחק הזה פשוטו כמשמעו פשוט ממש טוב ומהנה!!!!! אני אוהב שאתה יכול ליצור דמות משלך, מפות ואפילו כלי נשק. אני אוהב את זה כל כך!!!!!
זה רק קרע של פיקסל אקדח 3D אתה יכול פשוט להרוג מישהו כמו ספאם כמו ג'יז והמשחק הראשון שלי בקושי יכולתי אפילו לתקוף את המשחק הגרוע ביותר אל תוריד!
זכרתי ששיחקתי את זה בסביבות 2013 ומאוד אהבתי את המשחק הזה. אז עכשיו הורדתי את זה שוב כי פשוט התגעגעתי לשחק את זה אבל כשפתחתי את האפליקציה זה לא נראה כמו מה שהיה קודם. היו הרבה שינויים כמו הכל! הלוואי שיחזירו את הגרסה הישנה יותר מזהה אפילו חתום על עצומה בשביל זה אם צריך.
לגירסה הישנה יותר טוב
המשחק טוב והכל אבל עדיף אם br לא ייסגר זמנית.
יאללה בבקשה תקן את הבאגים. בקושי מישהו משחק במשחק הזה. וזה כנראה אחד ממשחקי רובי הפיקסלים הטובים ביותר אי פעם 🤔😠😠🙃💥💥💥🔥🔥🔥🔥😊😬😤🥺🙂
זה משחק ממש כיפי בשבילכם
בולבול
במצב מוטציה הרובים שלך לא יכולים לעשות שום דבר לזאבים והאיטי שלך אז אתה תמיד מפסיד
מי שלו מוריד בן זונה
נחמד מאוד. אבל כשהתקנתי מחדש אקדח אחד היה חסר אבל השאר היו שם.
מדהים מאוד פשוט תזיל כמה רובים
Homecraft - Home Design Game Vabaajamängud jux
אני אתן לו 3 כי הוא צריך עוד עדכוני רובים כדי לא להיות גס רוח או משהו אבל אני מת בכל משחק אחר הרובים הרובים צריכים אש ודברים עושים מזה עדכון חדש. האם אתה בכלל יודע איך לעדכן הצוות? החומר צריך להיראות כמו החיים האמיתיים בבקשה בצע עדכונים או שאני לעולם לא אתן שלשות על שום משחק לעולם. אתה צריך עזרה.
אני ממש אוהב את המשחק הזה SM ומבלה שעות לשחק בו!!!! תודה לך על העדכונים שלך תמיד!! אבל אני רוצה לציין את ABT השפה הערבית שלא כתובה כהלכה מקווה שתתקן את זה!!!!!
srodesh das free fire max טוב יותר מהמשחק הזה אז אל תספר את זה
אני מקטאר🇶🇦 והמשחק הזה הוא משחק מאוד מאוד מבריק אבל זה לוקח נצח כשהוא מתעדכן בבקשה תקן את זה🔧
זה מדהים
כיפי
אני אוהב את המשחק הזה אבל אני לא יכול לשחק במשחק הזה כי הוא אמר שהרשת הנוכחית לא מספקת במיוחד, אז היו סבלניים
משחק סופר אבל תן את כל המחיר בזול! אל הרובים אחרת זה סופר👍☺️✅
שלום למה העונה שלי קרסה? 🤔היום, כתבתי את התגובה הזו ב-23 לחודש, ותודה רבה המשחק עשה לי את הקול היום 😃😊שלום חיכיתי כבר ימים שהחידוש לא יגיע.שלום למה חסמת אותי😡😭פתאום היה לי משחק זכוכית והוא עזב☹️☹️☹️☹️☹️שמי MVNH HARLEY. הסרת אותו מהחסימה
אני אוהב את המשחק הזה!
השוטרים והשודדים הישנים זה לא היה טוב כי היו בו דברים מוזרים כמו שאני מחפש $e# כדי לראות שהמשחק הזה מגעיל והיה לו אז בבקשה תתקן את המשחק
כשאני משחק במשחק הזה כמה שנים ומחקתי אותו ועכשיו אני מוריד אותו היום אבל כשאני משחק בו תחזיר את המשחק שאני משחק בו כמה שנים אז תקן את הבעיה
אל תשחק את זה תמיד תן לך מודעות פשוט תמשיך הלאה
משחק מעניין. אני יודע שבטח היה הרבה קידוד כדי ליצור את המשחק הזה, ואני אוהב את זה... אבל הקהילה נוראית וכמות הבאגים מגוחכת. חוץ מזה, זה משחק מסובך. לרוע המזל, מכשיר האנדרואיד שלי לא יכול להפעיל את התוכנית.
אותו נ🥳
המשחק הזה כל כך גרוע אז מפגר והוא קצת מגניב כי אתה יכול להפוך את הדמות שלך אז המשחק הזה יגיע לעוד כוכב
המישחק שבו 😍😍😍😍😍
חבר'ה. חבר'ה בבקשה. שחררו חבילת טקסטורה עם המרקמים הישנים בתוכה. עד כה, המראה החדש לא התקבל יותר מדי. והעיצוב החדש של Knife Factory הוא... לא נעים, בלשון המעטה. מלבד זאת, וכמה בעיות ביצועים עם קסמי הכף, העדכון די מוצק. -pupfloW
זה משחק נחמד מאוד ותודה שיצרת אותו כי אני נהנה לשחק בו. אני מקווה שתעשה עוד משחקים כאלה.
זה אחד המשחקים האהובים עליי ששיחקתי מאז 2015 וזה משחק נהדר חוץ מ-1.אם אתה אומר את המילה "הוא" הוא מצונזר ו-2.הקרב רויאל היה ב"סגירה זמנית מאז שיצא. אנא תקן את המשחק הנהדר הזה אחרת
מעצבן מעצבן וגם לא מגיע לכם כוכב אחד אני צפיתי במתים פרסומות והרווחתי הרבה כסף וקניתי רובים או קיבלתי אבל אחרי כמה ימים כל הרובים שלי נעלמו רובים נדירים כל מה שתירצו במישחק הזה אז נתתי כוכב אחד רק כדי להגיד לא להוריד את האפליקצייה הזו! 💩
הכל צריך לשלם. השתמשו בעור, הסתירו כבלוק ואפילו יותר. כל כך יקר לקנות נשק. כל כך קשה להשיג אבני חן. זה יכול להגיע רק כשעולים רמה. Battle Pass מעתיקים את ה-BP של Pixel Gun 3D. בבקשה שפר את המשחק הזה והפסיק להעתיק משחקים אחרים.