Post by carrtennirasis on Feb 9, 2022 16:58:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dinosaur Rampage ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dinosaur Rampage IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ več gems hack ▞▞▞
▞▞▞ Dinosaur Rampage 2022 version ▞▞▞
.7cbbc 5c📸📸📸 9
Dinosaur Rampage მძაფრსიუჟეტიანი mkpy
Oglasi po vsaki tekmi.
Dinozavri so dobri
Dosegel sem mitsko raven. To je zabavna igra, ko ti je dolgčas in ni veliko oglasov
Obožujem to igro! Edina stvar je, da je vedno isto. Brez drugih prizorov.
Več oglasov! Ni mi všeč! Vsakič! Igra je končana in kliknem na začetek! Dodaja se! Zdaj bom to prijavil in adijo! Uredi: to bo preveč oglasov
To nima več igralcev. Tako da ljudje ne bodo ubijali samo igranja vlog, je boljša, ker mi je všeč igra vlog tudi zabavna igra
Neverjetna igra, vendar ne toliko zmožnosti ponavljanja, kot bi želel
Ubogi
Kul! Všeč mi je ta igra, ker lahko najdete mesnato moč in če jo jeste, zrastete 5-krat več!
Povedalo nam bo, da jemo več ljudi
Dinosaur Rampage Akční jfs
Čez nekaj časa postane ponavljajoče, a še vedno zabavno, ko se vkrcate
GG
To ni dobra igra, ker je zabavna za dan ali 2, potem pa je samo dolgočasna, zato sem dal samo 1 zvezdico ok, tako da jo lahko igraš 2 do 3 dni, potem bi postala tako tako dolgočasno
Bilo je dobro, res uživam v igri, vendar postane dolgočasna, ko imaš vse preobleke in si zelo dober v tem. Želim si, da bi bila brezplačna igra brez asteroidov in da lahko postaneš tako velik, kot želiš, in želim si več ravni in več preoblekov, ki bi pošteno polepšale igro
Zemljevid je tako kot hole.io je super kul, tako kot super neverjetno obožujem dinozavre, vendar želim si, da bi bilo več časa, zato prosim dodajte video za čas, ko sem resnično želel biti najboljši dinozaver vseh časov in Združene države kraljestvo Hotel sem samo uničiti vse in mu dati pet zvezdic
Kaj je to jaz sem na prvem mestu in ko igre nad drugim igralec dobijo prvo mesto in ko to vidim, se razjezim, ker mislijo, da zvezde štejejo ob strani, vendar mislim, da to ne šteje, ker samo če imaš množica na glavi dinozavrov šteje, kdor si je to zamol, je zanič
Nevem
Zabavna igra, vendar hitro mine. Zamuja, ampak to bi lahko bil moj telefon. Oglas med vsakimi igrami omogoča, da si ogledate tudi videoposnetek, s katerim potrojite svoje kovance v vsakem krogu, kar je nekako nadležno
Je RAWR!!! Všeč mi je zabavno teči naokrog, jesti ljudi in sestavljati svoj dino. Za razliko od Holia ima ta zvok in se ne zataknete, ko dosežete maksimum. Potrebujete več bonus predmetov, sicer pa odlična igra
Zabavna igra, oglasi, toda vsaka igra ima to
To je res zabavna igra. Lahko ubijete dunks, ki so nižje ravni od vas.
Kontrole so grozljive. Ni vredno prenosa.
Naj časovna omejitev izgine, časovna omejitev vse uniči
Resnično ni zabavno ponavljajoče se in neoriginalno, je v resnici le iztrganje drugih iger, kot je ta.
Komaj sem dobil to in sem že legendarni! moja edina težava je, da se vsakič, ko izgubim ali zmagam, prikažejo oglasi in mi to ni všeč, a vseeno je odlična igra. ljubim in ljubim te
Dal sem mu štiri zvezdice, ker vsakič, ko plačam, je vedno več oglasov oglasi oglasi oglasi oglasi oglasi oglasi oglasi oglasi oglasi oglasi oglasi oglasi in več oglasov in ko poskušam v bitki uničiti zmaja skoraj pridem do konca uničenja zmaja in zmaj prižge ogenj in potem je moj dinozaver uničen in isto se mi zgodi, ko moram odpreti skrinjo z zakladom, vendar sem mislil odstraniti aplikacijo, potem pa sem se premislil in pomislil, da obdržim aplikacija hvala za to.
LJUBIM DINOTE PA IMAJO SAMO T-REX IN JE ENOSTAVNO DOBITI VSE KOŽE WAAAAAAA ŽELIM VEČ KOŽ IN ŽELIM, DA JE TEŽJE ODKLOPITI KOŽO, KI JE ŽE IMAM VSO KOŽO:));
Najslabša igra trenutno. Vsako minuto oglas ne hvala in stane 2,5 evra, da jih odstraniš no ne
Super zabavno, a ko prideš na višjo raven, postane igra tako moteča.
Želite narediti dobro igro? Poskrbite, da bo bitka s šefom malo enostavna, zemljevid pa večji
Gy
Zdaj pa moram reči – verjetno mi je ta igra všeč zaradi neverjetno nizke lestvice, ki jo imam za mobilne igre, kot so te. Namesto oglasov vsakih 8-12 sekund čaka, da se krog zaključi. (Včasih celo več.) To pomanjkanje oglasov vam omogoča, da dejansko igrate igro, namesto da bi vas bombardirali z oglasi za druge, podobno nizkokakovostne igre. Tole pa sem postavil nekoliko nad ostale - in vse je odvisno od oglasov.
Preveč oglasov.
彩金捕魚-Jackpot Fishing Arcade uix
Veliko zabave, precej dobro izpopolnjene spretnosti in zbrane vse preobleke v prvih dveh dneh igranja. Upam, da bomo kmalu videli nove dodane stvari!
Dinosaur Rampage მძაფრსიუჟეტიანი gshu
Ta igra je zabavna, a nekaj, kar me moti, so napake in na mojem zaslonu se prikazuje veliko oglasov, zato ji dajem 4 zvezdice
Novi način je pretežek za preživetje. Ko pa te zadene ogenj, ni izhoda. Ste 100% mrtev, ko ste majhni in v rdečem območju. Prosim, naredite več lažje!!
Meh...... ok igra, ampak čez nekaj časa bi postala dolgočasna - samo ješ in postaneš večja - brez variacije. Preizkusite "Crowd City", to je podobno, vendar vas še malo bolj angažira, da se znova vračate k igranju.
Iskreno mislim, da je to zabavna igra, toda sistem točk je preveč enostavno obvladati, sem že na mitski ravni, ker je preveč preprosta, 3/5 dobra igra
Ok ok igra
Ta igra je res zabavna Všeč mi je. Nisem vedel, zakaj je dobila samo eno zvezdico, ker mislim, da je ta igra res zabavna. Imam jo že dva meseca. Končam Adore Me iz igre Nisem imel želje po odstranitvi to je najbolj smešna igra doslej ne vem zakaj je imela tako slabo oceno, ampak berem jo 5 zvezdic
Obožujete te igre v slogu, vendar bi morda bilo dobro, če bi dodali malo več hitrosti tudi dinozavrom, ko bi dosegli raven.
nora in zabavna preprosta igra. Všeč mi je, da uporabljam kovance za nadgradnjo in pridobivanje novih preoblekov. Tudi razvrščanje navzgor je kul, vendar je prelahko pridobiti najvišji rang. Tudi izzivi so dobri in všeč mi je zemljevid mesta (morda bi dodal več zemljevidov, čeprav bi bilo to kul). Dve stvari, 1: oglasi skoraj vsakič, ko končam igro, vendar obstaja vsaj možnost potrojiti (vendar niti ne včasih dela) in 2: ALI IMA POWER RANK KONEC??? KOT SEM ŽE PLAČAL 150.000 KOVANCI SKUPAJ IN ŠE ŠE NISEM NA MAKSIMALNI MOČI KAKO JE???
Zabaven zapravljavec časa, želim si, da bi imel več načinov igre
Igra je v redu, preveč oglasov
Zelo preprosta igra, a zabavna in zelo zabavna. Tečeš naokoli in ješ ljudi ali druge dinozavre, da se dvigneš. Lahko jeste dino nižje ravni, ne morete jesti iste ravni in višja raven vas lahko poje. Razbijanje posebnih zgradb daje mavričnim ljudem hrano, kar daje več izkušenj. NI IMA SPLETNEGA SHRANJA izgubil statistiko 31,50 škode in največje hitrosti/rast. Prav tako sem kupil brez oglasov za podporo razvijalcem, veliko izgubljenega časa ...
Moji vnukinji je bilo všeč veliko smeha na zadnjem sedežu, ki me je nasmejalo na sprednjem sedežu
Čez nekaj časa je postalo dolgočasno
Bilo je super in vedno obožujem dinozavre (predvsem T-Rex) in zelo hitro pridem do vrha, plus to je ena od iger, ki sem profesionalec na 1 cel dan (1 do 2 uri) in se prebil skozi vse vrste in vsa koža in večina ostružkov.