Post by fitanrovasgeu on Feb 7, 2022 8:46:59 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Thief Puzzle - Can you steal it ? ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Thief Puzzle - Can you steal it ? IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ korlátlan kitartást kódol ▞▞▞
▞▞▞ Thief Puzzle - Can you steal it ? 2022 version ▞▞▞
Ez a játék szórakoztató, de... A reklámok szívás... Olyan bosszantó
ez nagyon jó és egy kicsit kihívást jelent, és nagyon szeretem, ez egy tökéletes játék, amivel valaha is játszottam
Ok, ez a játék nagyon egyszerű, mint egy menő srác jó játék
szeretem ezt a játékot
... monthly 0.7 medium.com/@stjepan.golemac/how-would-you-handle-the- ... .com/@sampsonjoliver/promises-in-android-and-java-d6b1c418ea6c 2018-04-15
Ez a játék fantasztikus, de a szintek csak 370, és nagyszerű, mert nincsenek hirdetések
Coin Farm – Csalások&Csapkod – Android csalási tippek
Nagyon jó játèk!!.
Nagyon tetszett, nem tudtam abbahagyni, amíg az összes szintet be nem fejeztem.
Hints & clues are there in the house thief so steal the worthiest you can playing this robbers heist bank robbery game. Your 1st step being a notorious
Túl sok reklám
A játék az ténleg nagyon jo de a 156. Pályát lehetetlen át vinni és kértem segítséket is és megcsináltam amit mutatott de az sem volt jó
Nagyon verr szép játék 5level no glich.
Nagyon jó játék az egyik legjobb a világon!😁
Eleinte könnyű a játék, aztán túl talf.. 4-5 szint után leállítottam a játékot
Válasz: Esetleg adja vissza a vásárlásomat. Miért nem olvasod ezeket? Nagyon átverve érzem magam itt. Annyira élveztem a játékot, hogy levásároltam a hirdetéseket. Csak telefont váltottam, és a vásárlásom eltűnt. Az egészet átnéztem, és nem láttam, hogy hol lehet kapcsolatba lépni a fejlesztővel a probléma megoldása érdekében.
Thief Puzzle - Can you steal it ? Puzzel xese
Szuper csak ne legyen annyi reklám.
Csodálatos 👌 játék. de a játékukban sok reklám van.
Thief Puzzle - Legújabb Verzió: 1.3.7 Android Számára: WEEGOON - Használd az ... Xiaomi, Huawei, Oppo, Vivo, Motorola, LG, Google, OnePlus, Sony, Tablet .
Ez a játék nagyon érdekes 😸kevesebb hirdetéssel
El kellett távolítanom ezt a játékot, amit élveztem, mert a sok hirdetés miatt megőrjítettek, nem szükséges MINDEN szint után egyet megjelenítenem. Talán 3 vagy 4 szint?
Nagyon jó volt olyan játék ,hogy a legjobb játék
Szeretem ezt a játékot, de nem hagyja abba a lefagyást, így most nem tudom játszani.
ez a játék szívás, amikor játszom, a kar mindenhol megy, és meghalok, ha nem mozdítom
Remek ötlet és elég humoros, egyetlen dolog, a szintsorrendek kicsit elcsúsztak. A legtöbb nagyon könnyű, itt-ott a furcsa nehéz. Persze a hirdetések minden szint után bosszantóak, de a játék kárpótol érte. Nehezíteni kell. Nagyon jó játék viszont.
Brain teasers, Sudoku - Free Classic Sudoku Puzzles, Belt It Challenge - Hardest Line Puzzle, Cut the Rope, Thief Puzzle - Can you steal it ?
Ez egy jó játék, de a reklámok csak úgy kiugranak. Javítsd ki, majd újratelepítem
Thief Puzzle - Can you steal it ? Puzzel xese
4-et adok neki, mert ez a játék hirdetése nagyon nagy, kérem, rövidítse le ezeket a hirdetéseket
Még nem kezdtem el játszani, de azt hiszem, hogy a WEEGON tól már játszottam játékokat és nagyon tetszett. Mindenki adjon hatalmas 5 csillagot!!!
Ez jó. Oké? töltse le🥺🥺🥺
JO NAGYON JO
Lehet, hogy kevesebb reklám, akkor jobb lesz, vagy folyamatosan leszállok, és jegyzett leszek.
Imádom ezt a játékot.... Szabadidőmben élvezem.... De az egyetlen dolog, amit nem szeretek, az az, hogy... A kiegészítők... 2 vagy 3 játék után az add...... Játszva ezt a játékot jó kedvem volt .és hirtelen jön a hozzáadás és megy a hangulat...ez az oka,hogy csak 3 csillagot adtam...😊..vagyis a tge játék...szuper...😊
Nem játszható hirdetések számára
Melenke Nagyon Tetszik Bejüvenk Vicces volt Játék Ölttös Csillag Értéken 👍😊😂⭐⭐⭐⭐⭐
Nagyon köszönöm a szerkesztőnek a világ legjobb játéka
Ez jó, szeretem, de könnyű 1. és 2. szinten, 3. szinten és 4. szinten, és próbáld meg nehezíteni, amit a másik játékomban láttam, például a bújócska tolvajrejtvényt egyben. Nagyon szeretem. Letöltöttem, de amikor játszottam, nem volt olyan jó, hogy csodálatos viszlát
Nem baj, de 2 perc után meguntam, a reklámok is viccek voltak.
Vac avatar super, Ncaa 10 psp review, Wardrobe makeover 2016, How to hack index.php, ... Amassed something crossword puzzle, Douglas park school 2013,
Szép, jó játék, de a hirdetések problémásak, ezért 4 csillagból 5-öt adok, különben nincs probléma, ezért javítsa ki
DOP 2: Delete One Part - Part 3 -Android Gameplay Walkthrough All levels ... Thief Puzzle -(UPdate)New Levels 200-350 -Use your brain and steal -Game play
Nagyon tetszik😁😄😘
Cooking Cafe - Food Chef Аркади wdnp
Draw Joust! APK 2.13 Android legújabb verzió - CherryAPK
Mintha mókás lenne, de amikor megpróbálom megverni a 86-os szintet, csak azt teszem, amit a tipp mond, de amikor megpróbálom megszerezni a pénztárcát, az kudarcnak számít. Javítsd meg WEEGOON!
Összességében egy nagyon jó alkalmazás, kivéve a 18 év felettieket. És ha nem akarsz hozzáadni, csak kapcsold ki a wifit, idióták, ne a játékot hibáztasd