Post by unonintere on Feb 7, 2022 22:22:11 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ War Machines: Tank Army Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ War Machines: Tank Army Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaudinėja daugiau primogemų ▞▞▞
▞▞▞ War Machines: Tank Army Game 2022 version ▞▞▞
Tai turėtų suteikti daugiau galimybių žaidėjams žaisti, tačiau failų naudojimas baigėsi
Neveikia po atnaujinimo. Pametė žaidėjo ID. Jokios pagalbos. Nepavyksta susisiekti su palaikymo komanda
Tai tikrai geras žaidimas, man patinka šis žaidimas, nes jis toks neįtikėtinas, jame yra daugybė gerų tankų tipų
Man patiko, kad ką tik pradėjau žaisti, greitai gaukite premijų, puikus bendras žaidimas
Turiu pasakyti, kad šis žaidimas tampa vis geresnis ir geresnis. Tiesiog norėčiau, kad galėčiau gauti tanką. Šis žaidimas yra gana geras mūšio lauke. Tai tikrai geras streso pašalinimas. Tiesiog norėtųsi, kad būtų pigiau, kitaip tai puikus greitas sprendimas dienai. Tiesiog norėčiau, kad galėčiau gauti geresnį baką žaidimui, bet pradeda atrodyti, kad niekur nedingsiu. . Labai paprasta žaisti, bet labai gerai, kad įveiktų krūtinės grotuvą. Bet mane atstumia, jei jie nesiliauja didinti išlaidų...
Ок
Norėčiau daugiau apdovanojimų nemokėdamas pinigų ir norėčiau, kad būtų galima nusipirkti apdovanojimų su monetomis
Visai nieko užkabino, tik pirkimai žaidime biški brangoka.
Liuks
Ir dar vienas baisus atnaujinimas...Ar tai savaitinis ritualas, ar kas, be to, kad bandoma apiplėšti mus žaisti...naujųjų metų atnaujinimas...
Bla bka bla
War Machines: Tank Army Game Akčné nefp
Taip smagu, įdomu, labai spalvinga ir daug veiksmo, tankas reaguoja tikrai gerai, tikrai puiku, labai patiko tai labai ačiū, prašau, duok man nemokamų dalykų. Labai ačiū už tankus ir kitus dalykus
Nesamonė nesisiuskit tikra nesamonė 👎👎👎
Geras žaidimas, bet norint laimėti reikia daug mokėti
Žaidimas turėtų būti sukurtas daugiau kovai akis į akį
Mano šūviai neveikia priešų!! Jie visą laiką mane žudo ir aš nieko negaliu padaryti!!! Kas vyksta !!! Žaidimą įdiegiau du kartus, bet problema išlieka!
War Machines: Tank Army Game Action lmr
War Machines: Tank Army Game Akčné nefp
neblogai, bet degalų neužpildo greitai
Čia pirmoje kūrimo stadijoje Iron Force žaidimas? kažkoks atsilikęs su grafika ir valdymu... 1:1 kopija.
Tai įdomus žaidimas, tačiau norisi, kad pirktumėte viską, kad pasiektumėte pirmyn. Kainos yra per didelės už tai, ką gaunate. Bet vis tiek smagus tankų susprogdinimo žaidimas!!!!!!
War Machines: Tank Army Game Action lmr
Buvo puiku, bet dabar neleidžia man žaisti... negaliu atidaryti programos
Visiškai šlykštu. Pradžioje buvo smagu. Gaila, kad pasikėliau lygiu. Negaliu sau leisti naujo bako. Žaidimas nustato rungtynes pagal rangą, o ne pagal tankų lygį - kvaila. Taip pat galite dirbti žudydami priešininką iki paskutinio gyvenimo gabalo, o kas nors kitas gali ateiti ir juos užbaigti, ir tik jie gauna nuopelnus už tikrąjį nužudymą, kuris karo metu yra visiškai kvailas. Turėtų būti procentais, ypač dėl to, kad jūs turite PIRKTI specialius šovinius. Neršia rungtynių viduryje? Kūrėjai turi atlikti tam tikrą algoritminį darbą.
Gerai, kad aš nepraėjau pamokos, kai radau, kad vairavimas buvo visiškai neteisingas (priešingai) važiuojant atbuline eiga.. kvaila.
Puikus zaidimas. Vienintelė priežastis, kodėl paskyriau 3 žvaigždutes, yra ta, kad jūs negaunate pakankamai deimantų. Cisternos yra brangios už gautą deimantų kiekį. Pirkiniai, kurių negaunate daug už tai, ką mokate. Jei tai bus pataisyta, duosiu 5 žvaigždutes
Norma.
Maniau, kad tai mano vaizduotė, bet taip nėra, žaidimas registruojamas tik apie tai 1 iš 3 mano nužudymų, kuriuos praleidau daug laiko neturėdamas daug pinigų, kuriuos galiu išleisti, kad pasiektume ten, kur esu. varginantis.puikus žaidimas iki maždaug kūno rango
War Machines: Tank Army Game Veiksmas clv
gražu!!!
Aš blogai įvertinau žaidimą! Bet aš negaliu nustoti žaisti. Man patinka šis žaidimas ! Taip keičiasi ir tiesiog daug. Iš linksmybių! Dėkoju, tai geriausias žaidimas, pabandykite 😉 ir pažiūrėkite, ar turite kamuoliukų 😁
Linksmas ir gana paprastas pasiimti.
War Machines: Tank Army Game Veiksmas clv
prašome pridėti parinktį, kad žaidėjas gali nusipirkti 2 valandų pritaikymą ir pakeisti monetą su kokiu deimantu arba grąžinti, taip pat žaidėjas gali nusipirkti deimantą ir monetą su Bitcoin ir kita kriptovaliuta, taip pat gali nusipirkti kuro ir amunicijos su moneta. dėkoju
Pixel Strike 3D - FPS Gun Game Acțiune zlq
Grafika galėtų būti geresnė ir norėčiau, kad galėtumėte naudoti valdiklį
BS!!!! Išspręskite nuolatines problemas. Duomenų sinchronizavimo problemos, tankas nejuda, nusišauna prieš pradėdamas ir gauk norimus šovinius, kol pataiki. Lėtas startas. Taupykite savo pinigus, bet atrodo, kad tai niekada nėra problema. Mėgstu žaidimą, bet nuolat nusivyliau kiekvienu žaidimu, kurį bandžiau ilgai. Kai tik mano deimantų nebėra, nebelieku ir aš. Ačiū už nieką WM.
Šis žaidimas iš pradžių yra įdomus, tačiau šiek tiek pažaidus žaidimas yra nustatytas ten, kur jums reikia deimantų, o deimantai kainuoja pinigus, todėl jie jį paruošia ir taip, kad galėtumėte neatsilikti. Turite ir toliau leisti tikrus pinigus deimantams, kad galėtumėte konkuruoti, o tai iš esmės paneigia linksmybes, nebent esate pasirengę išleisti šimtus tikrų pinigų, kad nusipirktumėte jų deimantus. Bet aš jį įvertinau 3, nes iš pradžių smagu. Ketinu jį ištrinti, nes neketinu mokėti už deimantus!!
Labai brangus žaidimas. Hame savininkas tik nori pinigų, nieko žaidėjui. Aš išeinu!
Na. Jau kurį laiką žaidžiu šį žaidimą. Sutinku, kad brangu. Tačiau žaidimas yra labai gerai sujungtas. Mane trikdo tai, kad nusipirkęs pakuotę niekada negavau to, ką nusipirkau. Vietoj to mano užsakymas buvo atšauktas? Daugiau pinigų šiam žaidimui nebeleisiu. Išleidau daug. Čia reikia klientų aptarnavimo. Taigi atsisveikinsiu ir pereisiu prie kito žaidimo.
Man patinka šis žaidimas ir jis vienas iš mano mėgstamiausių, aš tiesiog pavargau nuo visų jame vykstančių apgavysčių, kad visada kažkas šaudo į tave iš nugaros, kai to tikrai nėra, ir aš nuolat tobulinu tankus ir galiu atnaujinti savo tanką. vis dar yra silpniausias ir aš negaliu šaudyti taip greitai, kaip jie šaudo ir padaryti žalos, kaip jie daro mano tankui, tai juokinga, pataisykite tai!!!
Nesąžiningas pranašumas storoms piniginėms. Atnaujinimai ir technologijos užtrunka per ilgai. Patiko grafika ir veiksmas.
Ačiū patiko su artejanciom visiems
Jei būtų leista, būčiau dar sumažinęs įvertinimus! Žaidimas privers jus neršti tarp 3 priešų, net neturint galimybės pakelti statinės! Atrodo, kad tai uždirba pinigus tik žaidimų kompanijai ir jie neturi jokios gėdos!! Jie nepagerins kai kurių pagrindinių dalykų, pavyzdžiui, suporuos panašiai varomus bakus. Tai suporuoja jus su daug galingesniais bakais, nes jie moka pinigus įmonei! Labai blogas požiūris
Nuolat bandau parduoti priedą, turiu galvoje NUOLAT, žaidžiau keletą dienų, žaidimas yra gerai, bet manau, kad tai turėjo įtakos mano telefonui, nes jis vis grąžina mane į be paslaugų arba lėktuvo režimą, trumpai tariant, gera idėja. bet man per daug priedų
Ne lova